Cody

Solution 236575

Submitted on 26 Apr 2013 by Marco Castelli
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

This solution is outdated. To rescore this solution, log in.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
%% user_solution = fileread('hexagonal_dots_in_circle.m'); assert(isempty(strfind(user_solution,'regexp'))); assert(isempty(strfind(user_solution,'2str'))); assert(isempty(strfind(user_solution,'str2'))); assert(isempty(strfind(user_solution,'interp')));
2   Pass
%% r = 0; n_correct = 1; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 1 ans = 1
3   Pass
%% r = 0.5; n_correct = 1; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 2 ans = 1
4   Pass
%% r = 1.5; n_correct = 7; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 4 ans = 7
5   Pass
%% r = 1; n_correct = 7; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 3 ans = 7
6   Pass
%% r = 2; n_correct = 19; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 5 ans = 19
7   Pass
%% r = 2.5; n_correct = 19; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 6 ans = 19
8   Pass
%% r = 3; n_correct = 37; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 7 ans = 37
9   Pass
%% r = 5; n_correct = 91; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 8 ans = 91
10   Pass
%% r = 7.5; n_correct = 199; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 9 ans = 199
11   Pass
%% r = 10; n_correct = 367; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 10 ans = 367
12   Pass
%% r = 15; n_correct = 823; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 11 ans = 823
13   Pass
%% r = 20; n_correct = 1459; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 12 ans = 1459
14   Pass
%% r = 25; n_correct = 2263; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 13 ans = 2263
15   Pass
%% r = 50; n_correct = 9061; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 14 ans = 9061
16   Pass
%% r = 100; n_correct = 36295; assert(isequal(hexagonal_dots_in_circle(r),n_correct));
R = 0 0.5000 1.0000 1.5000 2.0000 2.5000 3.0000 5.0000 7.5000 10.0000 15.0000 20.0000 25.0000 50.0000 100.0000 N = 1 1 7 7 19 19 37 91 199 367 823 1459 2263 9061 36295 ans = 15 ans = 36295