Cody

Solution 284646

Submitted on 18 Jul 2013 by James
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
%% Sentence = 'The birds in the field are eating bird seed'; Not_allowed = 'field' output = 1; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = field ans = 1
2   Pass
%% Sentence = 'If the sky is blue on earth, what is the sky color on mars?'; Not_allowed = 'oven' output = 0; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = oven ans = 0
3   Pass
%% Sentence = 'Oh where, oh where has my little dog gone?'; Not_allowed = 'where' output = 1; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = where ans = 1
4   Pass
%% Sentence = 'Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results...'; Not_allowed = 'Einstein' output = 0; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = Einstein ans = 0
5   Pass
%% Sentence = 'Wheres the cream filling?'; Not_allowed = 'cream' output = 1; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = cream ans = 1
6   Pass
%% Sentence = 'MATLAB is the coolest!'; Not_allowed = 'MATLAB' output = 1; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = MATLAB ans = 1
7   Pass
%% Sentence = 'No no, you got it all wrong!'; Not_allowed = 'No' output = 1; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = No ans = 1
8   Pass
%% Sentence = 'This planet, with all its appalling immensity, is to electric currents virtually no more than a small metal ball.'; Not_allowed = 'Tesla' output = 0; assert(isequal(NotAllowed(Sentence, Not_allowed),output))
Not_allowed = Tesla ans = 0