Cody

Solution 333065

Submitted on 12 Oct 2013 by Yalong Liu
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
%% eqn='CH4'; mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,16))

t = 12 1 16 14 32 y = CHHHH ans = [] mass = 16

2   Pass
%% eqn='O2'; mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,32))

t = 12 1 16 14 32 y = OO ans = [] mass = 32

3   Pass
%% eqn='CO2'; mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,44))

t = 12 1 16 14 32 y = COO ans = [] mass = 44

4   Pass
%% eqn='C2H6'; mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,30))

t = 12 1 16 14 32 y = CCHHHHHH ans = [] mass = 30

5   Pass
%% eqn='H2SO4'; % 98 mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,98))

t = 12 1 16 14 32 y = HHSOOOO ans = [] mass = 98

6   Pass
%% eqn='SO4'; % 96 mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,96))

t = 12 1 16 14 32 y = SOOOO ans = [] mass = 96

7   Pass
%% eqn='NO2'; % 46 mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,46))

t = 12 1 16 14 32 y = NOO ans = [] mass = 46

8   Pass
%% eqn='NO'; % 30 mass=atomic_wt(eqn) assert(isequal(mass,30))

t = 12 1 16 14 32 y = NO ans = [] mass = 30