Path: news.mathworks.com!not-for-mail
From: "Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk>
Newsgroups: comp.soft-sys.matlab
Subject: Re: Invalid filename when saving diagram. But why?
Date: Sat, 5 Nov 2011 00:27:13 +0000 (UTC)
Organization: The MathWorks, Inc.
Lines: 44
Message-ID: <j91vt1$mg9$1@newscl01ah.mathworks.com>
References: <j91dnm$pi0$1@newscl01ah.mathworks.com> <29c5d98c-6a44-41a7-99ef-39959c6f0d3b@v8g2000vbe.googlegroups.com> <j91k6f$idj$1@newscl01ah.mathworks.com> <j91kft$j7s$1@newscl01ah.mathworks.com> <j91lse$nfn$1@newscl01ah.mathworks.com> <j91ogm$21f$1@newscl01ah.mathworks.com>
Reply-To: "Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk>
NNTP-Posting-Host: www-00-blr.mathworks.com
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newscl01ah.mathworks.com 1320452833 23049 172.30.248.45 (5 Nov 2011 00:27:13 GMT)
X-Complaints-To: news@mathworks.com
NNTP-Posting-Date: Sat, 5 Nov 2011 00:27:13 +0000 (UTC)
X-Newsreader: MATLAB Central Newsreader 2106050
Xref: news.mathworks.com comp.soft-sys.matlab:748330

"Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk> wrote in message <j91ogm$21f$1@newscl01ah.mathworks.com>...
> "Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk> wrote in message <j91lse$nfn$1@newscl01ah.mathworks.com>...
> > "Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk> wrote in message <j91kft$j7s$1@newscl01ah.mathworks.com>...
> > > "Ulrik Nash" <uwn@sam.sdu.dk> wrote in message <j91k6f$idj$1@newscl01ah.mathworks.com>...
> > > > 
> > > > > Copied and pasted your code and it ran just fine with R2011a.  Saved
> > > > > the figure just fine.  Copy the exact error message from the command
> > > > > window, not just some paraphrased thing like you did so far.
> > > > ____________
> > > > 
> > 
> > 
> > Perhaps the problem is that 
> > 
> > diagram_extention_name =
> > 
> > 100_10_1_50_50_0_05_1_10000_1000_1000_1000_1000_900_500_50_50_1000_1000
> > 
> > that is, there are no ' ', as I wrongly stated before... Does this make a difference?
> 
> 
> This is really strange. When I simply replace 
> 
> saveas(gcf,diagram_name,'tiff')
> 
> with
> 
> saveas(gcf,'Risk_Return_BUYERS_SCATTER_INDUSTRY_PERIOD_100_10_1_50_50_0_05_1_10000_1000_1000_1000_1000_900_500_50_50_1000_1000','tiff')
> 
> things work fine!
> 
> The strange thing is that 
> 
> diagram_name = 
> 
> 'Risk_Return_BUYERS_SCATTER_INDUSTRY_PERIOD_100_10_1_50_50_0_05_1_10000_1000_1000_1000_1000_900_500_50_50_1000_1000'
> 
> I am sure there is a simple explanation. Can anyone figure it out?





Issue has been resolved.....