Path: news.mathworks.com!not-for-mail
From: <HIDDEN>
Newsgroups: comp.soft-sys.matlab
Subject: Re: Does which function work for user-defined classes?
Date: Fri, 6 Sep 2013 15:07:06 +0000 (UTC)
Organization: Univ of Edinburgh
Lines: 15
Message-ID: <l0cr2q$66p$1@newscl01ah.mathworks.com>
References: <l0ci9i$akc$1@newscl01ah.mathworks.com> <l0co0j$g24$1@newscl01ah.mathworks.com> <l0cp3c$3o9$1@newscl01ah.mathworks.com> <l0cqfu$peb$1@newscl01ah.mathworks.com>
Reply-To: <HIDDEN>
NNTP-Posting-Host: rubyext-00-ls.mathworks.com
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newscl01ah.mathworks.com 1378480026 6361 172.20.102.176 (6 Sep 2013 15:07:06 GMT)
X-Complaints-To: news@mathworks.com
NNTP-Posting-Date: Fri, 6 Sep 2013 15:07:06 +0000 (UTC)
X-Newsreader: MATLAB Central Newsreader 1590682
Xref: news.mathworks.com comp.soft-sys.matlab:802022


> I'm not certain off the top of my head why that's not working. Please 
> contact Technical Support and ask them to investigate this in more depth, as 
> this should be working. Once they determine why it wasn't working and how to 
> get it working, please ask them to enter an enhancement request for the 
> documentation staff to update the documentation for WHICH to include that 
> information.
> 
> -- 
> Steve Lord
> slord@mathworks.com
> To contact Technical Support use the Contact Us link on 
> http://www.mathworks.com 

Ok, thanks, I will contact technical support. It would be interesting to know if anyone out there (or you?) can reproduce this. As I'm trying on different computers with different versions of Matlab I tentatively suspect a genuine bug here.