Cody

Problem 44306. Is it really a 5?

Solution 1289438

Submitted on 16 Oct 2017 by Foufa.h
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
n = 5; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

2   Pass
n = 15; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

3   Pass
n = 25; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

4   Pass
n = 35; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

5   Pass
n = 50; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

6   Pass
n = 52; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

7   Pass
n = 55; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

8   Pass
n = 59; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

9   Pass
n = 85; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

10   Pass
n = 105; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

11   Pass
n = 115; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

12   Pass
n = 125; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

13   Pass
n = 250; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

14   Pass
n = 500; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

15   Pass
n = 555; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

16   Pass
n = 5000; %5,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

17   Pass
n = 15000; %15,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

18   Pass
n = 55555; %55,555 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

19   Pass
n = 50000; %50,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

20   Pass
n = 55000; %55,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

21   Pass
n = 50500; %50,500 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

22   Pass
n = 50050; %50,050 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

23   Pass
n = 50005; %50,005 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

24   Pass
n = 500000; %500,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

25   Pass
n = 5000000; %5,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

26   Pass
n = 15000000; %15,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

27   Pass
n = 50000000; %50,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

28   Pass
n = 105000000; %105,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

29   Pass
n = 50050050; %50,050,050 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

30   Pass
n = 50000005; %50,000,005 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

31   Pass
n = 50000015; %50,000,015 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

32   Pass
n = 500000000; %500,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

33   Pass
n = 5000000000; %5,000,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 1

34   Pass
n = 50000000000; %50,000,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

x = 1.0e+09 * Columns 1 through 18 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0001 0.0001 0.0001 Columns 19 through 26 0.0001 0.0000 0.0005 0.0050 0.5000 5.0000 0.1050 0.0500 ans = logical 0

Suggested Problems

More from this Author139

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!