Cody

Solution 1888471

Submitted on 31 Jul 2019 by Nikolaos Nikolaou
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
n = 5; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five' ans = logical 1

2   Pass
n = 15; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifteen' ans = logical 0

3   Pass
n = 25; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Twenty-Five' ans = logical 1

4   Pass
n = 35; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Thirty-Five' ans = logical 1

5   Pass
n = 50; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty' ans = logical 0

6   Pass
n = 52; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty-Two' ans = logical 0

7   Pass
n = 55; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty-Five' ans = logical 1

8   Pass
n = 59; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty-Nine' ans = logical 0

9   Pass
n = 85; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Eighty-Five' ans = logical 1

10   Pass
n = 105; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'One Hundred and Five' ans = logical 1

11   Pass
n = 115; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'One Hundred and Fifteen' ans = logical 0

12   Pass
n = 125; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'One Hundred and Twenty-Five' ans = logical 1

13   Pass
n = 250; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Two Hundred and Fifty' ans = logical 0

14   Pass
n = 500; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Hundred' ans = logical 1

15   Pass
n = 555; assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Hundred and Fifty-Five' ans = logical 1

16   Pass
n = 5000; %5,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Thousand' ans = logical 1

17   Pass
n = 15000; %15,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifteen Thousand' ans = logical 0

18   Pass
n = 55555; %55,555 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty-Five Thousand, Five Hundred and Fifty-Five' ans = logical 1

19   Pass
n = 50000; %50,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Thousand' ans = logical 0

20   Pass
n = 55000; %55,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty-Five Thousand' ans = logical 1

21   Pass
n = 50500; %50,500 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty Thousand, Five Hundred' ans = logical 1

22   Pass
n = 50050; %50,050 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Thousand and Fifty' ans = logical 0

23   Pass
n = 50005; %50,005 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty Thousand and Five' ans = logical 1

24   Pass
n = 500000; %500,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Hundred Thousand' ans = logical 1

25   Pass
n = 5000000; %5,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Million' ans = logical 1

26   Pass
n = 15000000; %15,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifteen Million' ans = logical 0

27   Pass
n = 50000000; %50,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Million' ans = logical 0

28   Pass
n = 105000000; %105,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'One Hundred and Five Million' ans = logical 1

29   Pass
n = 50050050; %50,050,050 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Million, Fifty Thousand and Fifty' ans = logical 0

30   Pass
n = 50000005; %50,000,005 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Fifty Million and Five' ans = logical 1

31   Pass
n = 50000015; %50,000,015 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Million and Fifteen' ans = logical 0

32   Pass
n = 500000000; %500,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Hundred Million' ans = logical 1

33   Pass
n = 5000000000; %5,000,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),1))

str = 'Five Billion' ans = logical 1

34   Pass
n = 50000000000; %50,000,000,000 assert(isequal(is_it_really_a_5(n),0))

str = 'Fifty Billion' ans = logical 0

Suggested Problems

More from this Author161