Community Profile

photo

Sam


Princeton University

10 total contributions since 2012

Contact

Sam's Badges

  • First Review
  • Thankful Level 1
  • First Answer

View details...

Contributions in
View by

Answered
Plot raster map with custom colormap
Thanks to <http://stackoverflow.com/a/34740112/2965321 Will at Stack Overflow> , who suggested using histc(). This is still not ...

5 years ago | 0

Question


Plot raster map with custom colormap
I have a matrix map_data associated with referencing object R (both in attached MAT-file). I want to map it with a discrete colo...

5 years ago | 3 answers | 0

3

answers

Question


Interpolation of global-mapped data
All — I have a map at half-degree resolution that describes lightning frequency across the world. That is, size(data_halfDeg)...

5 years ago | 0 answers | 0

0

answers

Question


Sum of subsets /= sum of whole??
I have a MATfile (attached) containing a 3-dimensional array of size [90 144 120]. The array is called ba_lm3. If I subset the a...

6 years ago | 1 answer | 0

1

answer

Answered
Is there a command in MATLAB for creating one overall legend when I have a figure with subplots?
If you have empty space in your figure (i.e., not all subplot spaces get used), you can put the legend in an empty space. Let's ...

6 years ago | 2

Question


Trouble setting axis tick label size/weight (R2013b)
Hello all. I have R2013b running on a Mac (OS X 10.8.5) and am running into trouble changing the font size and weight of the axi...

7 years ago | 1 answer | 1

1

answer

Question


Are my variables sliced?
Hello all. I'm trying to parallelize my code, and I'm having a devil of a time trying to understand what a sliced variable looks...

7 years ago | 1 answer | 0

1

answer

Question


importdata skips the last few rows?
Hello all. I was using |importdata| in my code to bring in some matrices. I hadn't tested the code in quite some time, but I jus...

8 years ago | 1 answer | 1

1

answer

Answered
libmwblas: load error
Makes sense. I reinstalled and everything seems to be working smoothly. Thanks!

9 years ago | 0

Question


libmwblas: load error
Hello all. I've seen a bunch of different threads dealing with libmwblas, but none seem to address my particular problem. Whe...

9 years ago | 2 answers | 0

2

answers